
Bigos to posiłek podawany w polskich domach od wieków. Niestety, przyrządzenie tego dania od podstaw bardzo absorbuje. Przygotowaliśmy rozwiązanie idealne dla tych, którzy nie mają czasu na gotowanie. Połączenie kapusty świeżej i kwaszonej wraz z mięsem, warzywami, suszonymi grzybami i aromatycznymi przyprawami to kompozycja, której nie sposób się oprzeć.
| Wartość energetyczna (w 100 g produktu): | 387 kJ / 93kcal |
| Tłuszcz: | 7,1 g |
| – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 3,1 g |
| Węglowodany: | 3,8 g |
| – w tym cukry: | 2,9 g |
| Błonnik: | 1,9 g |
| Białko: | 2,6 g |
| Sól: | 1,4 g |
Składniki alergenne produktu:
seler, gluten (z pszenicy, z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, nasiona sezamu.
Masa netto: 500g

5907501002128