FASOLKA PO BRETOŃSKU

Z WĘDZONĄ KIEŁBASĄ

Aromatyczna i sycąca Fasolka po bretońsku z wędzoną kiełbasą to gotowe danie, które podbije serca każdego, nawet najbardziej wymagającego smakosza. Połączenie białej fasoli, która jest doskonałym źródłem białka z aksamitnym sosem pomidorowym i kiełbasą tworzy posiłek, który pokocha cała rodzina.

Wartość energetyczna (w 100 g produktu): 371 kJ / 88 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 11 g
– w tym cukry: 3,7 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,92 g

Składniki alergenne produktu:
Seler, soja, gluten (z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczyca, nasiona sezamu.

 Masa netto: 500g

5907501002081

ZOBACZ POZOSTAŁE NASZE PRODUKTY

JESTEŚMY NATURALNI

skladniki copy

SKŁADNIKI

Nasze produkty to polskie, w pełni naturalne składniki. Warzywa, świeże zioła i przyprawy to owoce naszych rodzinnych upraw.

pochodzenia copy

POCHODZENIE

Wszystkie surowce pochodzą ze sprawdzonych źródeł o wysokich kryteriach procesu produkcji.

smak

SMAK

Naturalny smak jest naszym priorytetem, dlatego unikamy sztucznych dodatków oraz konserwantów.

srodowisko

ŚRODOWISKO

Kochamy przyrodę! Chcemy, by nasza technologia pozwalała jeszcze bardziej dbać o środowisko, nad czym nieustannie pracujemy.